Jump to content


Photo

Albanian


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Resource Manager

Resource Manager

    Forum Management

  • Administrators
  • 14140 posts

Posted 13 November 2010 - 02:37 PM

Shogërumi i Biblës ose TABLËLË

Per lexim ditor të përshtatshëm të Shkrimeve të Shenjta

“Zbulimi i fjalëve të Tua ndricon dhe u jep mendje njerezve të thjeshtë” - Psa 119:130

Attached File  BRCAlbanian.pdf   23.92KB   0 downloads

This post has been promoted to an article

#2 Resource Manager

Resource Manager

    Forum Management

  • Administrators
  • 14140 posts

Posted 26 September 2012 - 02:14 AM

Albanian

Website Links:

http://www.cbm4yu.com/

CBM Links:

http://www.cbm.org.uk/adriatics.htm

@ facebook Link:

-
0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users